Συνταγές με κέφι

συνταγές μαγειρικής αγαπημένες

Μοσχαρίσιο σνίτσελ με σάλτσα ντομάτας και βασιλικό

  Κρέας, Μοσχάρι

Νόστιμη συνταγή για σνίτσελ από μοσχάρι, χωρίς πολύ κόπο!

Διαβάστε τη συνταγή Μοσχαρίσιο σνίτσελ με σάλτσα ντομάτας και βασιλικό:

Προετοιμασία: 5 λεπτά

Μαγείρεμα: 15- 20 λεπτά

Υλικά για 4 άτομα:

  • 4 φέτες σνίτσελ από μοσχάρι
  • 2 κ.σ. ελαιόλαδο
  • 1 μεγάλη σκελίδα σκόρδου ψιλοκομμένη
  • 150 ml πουρές ντομάτας
  • 1 κ.σ. ρίγανη
  • 1/4 φλ. βασιλικό φρέσκο ψιλοκομμένο
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση:

1. Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε τις 2 κ.σ. ελαιόλαδο και σωτάρουμε το σκόρδο 1′ (προσοχή να μην καεί, θα δώσει άσχημη γεύση στο φαγητό!).

2. Προσθέτουμε τον πουρέ ντομάτας, τη ρίγανη και αλάτι – πιπέρι. Μαγειρεύουμε 5′.

3. Απλώνουμε τα σνίτσελ σε μονή στρώση στο τηγάνι και τα μαγειρεύουμε 10- 15′, γυρίζοντάς τα μια φορά, ανάλογα πόσο ψημένο προτιμάμε το κρέας.

4. Λίγο πριν αποσύρουμε από τη φωτιά προσθέτουμε το βασιλικό ίσα να μαραθεί. Έτοιμο!

Tip για τη συνταγή Μοσχαρίσιο σνίτσελ με σάλτσα ντομάτας και βασιλικό:

Σερβίρουμε τα φιλέτα ζεστά με πράσινη σαλάτα και φρυγανισμένο ψωμί. Καλή όρεξη!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *