Συνταγές με κέφι

συνταγές μαγειρικής αγαπημένες

Θαλασσινά

Ισπανική Paella με θαλασσινά

Γαρίδες, Ζυμαρικά, Θαλασσινά, Μύδια, Ριζότο

Νηστίσιμο πιάτο με καταπληκτικές γεύσεις που μυρίζει θάλασσα. Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα για την Paella με θαλασσινά.

Διαβάστε τη συνταγή για την Paella με θαλασσινά από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: (περισσότερα…)

Σουπιές με σπανάκι

Θαλασσινά, Σουπιές

Από τις πιο κλασικές μαμαδίστικες συνταγές, οι σουπιές με σπανάκι είναι αγαπημένο πιάτο που μπαίνει με μεγάλη επιτυχία στο τραπέζι την περίοδο της νηστείας και όχι μόνο.

Μερίδες: 6
Χρόνος προετοιμασίας: 40′
Χρόνος μαγειρέματος: 60′
Έτοιμο σε: 1:40′

Διαβάστε τη συνταγή για τις σουπιές σπανάκι: (περισσότερα…)

Χταποδάκι με κριθαράκι

Ζυμαρικά, Θαλασσινά, Κριθαράκι, Χταπόδι

Το χταπόδι σιγομαγειρεύεται σε ωραία μελωμένη σάλτσα και στη συνέχεια ανακατεύεται στην ίδια κατσαρόλα με γιουβετσάκι για να δώσει ένα πεντανόστιμο πιάτο.

Διαβάστε τη συνταγή για το χταποδάκι με κριθαράκι: (περισσότερα…)

Καλαμάρια γεμιστά με σάλτσα ντομάτας, ρόδι και βότανα

Θαλασσινά, Καλαμαράκια

Σαρακοστιανό φαγητό για όλη την οικογένεια από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα.

Διαβάστε τη συνταγή για τα καλαμαράκια γεμιστά με σάλτσα ντομάτας, ρόδι και βότανα: (περισσότερα…)

Γαρίδες σαγανάκι

Γαρίδες, Θαλασσινά

Όταν η φέτα λιώνει μέσα σε μια κόκκινη νόστιμη σάλτσα από ντομάτα και μυρωδικά και δίπλα σε ολόκληρες καθαρισμένες γαρίδες, το μόνο που θέλεις είναι να πάρεις ένα κομμάτι ψωμί και να ξεκινήσεις «βουτιές»! Γαρίδες σαγανάκι, ουζάκι, καλή παρέα και έτοιμο το μενού!

Διαβάστε τη συνταγή για τις γαρίδες σαγανάκι: (περισσότερα…)

Σπαγγέτι με pesto Genovese, πικάντικες γαρίδες και ντοματίνια κονφί με βότανα (Μπαρμπαρίγου)

Γαρίδες, Ζυμαρικά, Θαλασσινά, Σπαγγέτι

Ξεχωριστά σπαγγέτι με pesto Genovese, πικάντικες γαρίδες και ντοματίνια κονφί με βότανα. Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα.

Διαβάστε τη συνταγή για τα σπαγγέτι με pesto Genovese και πικάντικες γαρίδες: (περισσότερα…)

Μπακαλιάρος με φρέσκο καλαμπόκι και αχιβαδάκια (Μπαρμπαρίγου)

Αχιβάδες, Θαλασσινά, Μπακαλιάρος, Ψάρι

Πεντανόστιμος μπακαλιάρος με φρέσκο καλαμπόκι και αχιβαδάκια. Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Διαβάστε τη συνταγή για τον μπακαλιάρος με φρέσκο καλαμπόκι και αχιβαδάκια: (περισσότερα…)

Τραγανά μύδια με σκορδαλιά (Μπαρμπαρίγου)

Θαλασσινά, Μύδια, Πατάτα

Εκτός από αυτή τη συνταγή μπορείτε να κάνετε χυλό με μπίρα, αλεύρι και πάπρικα και να βουτάτε ένα ένα μύδι ή να περνάτε σε οδοντογλυφίδα 3-4 μύδια βουτηγμένα στο χυλό και να τα τηγανίζετε. Υπέροχα και με τους δύο τρόπους.

Διαβάστε τη συνταγή για τα τραγανά μύδια με σκορδαλιά: (περισσότερα…)