Ένα σφηνάκι που θα σας ανοίξει την όρεξη. Τέλειο συνοδευτικό για cocktail, υπέροχο για μπουφέ και για πάρτυ.
Διαβάστε τη συνταγή για τα ποτηράκια ελαιόλαδου με φέτα, ντομάτα και ελιά:
Υλικά συνταγής:
12 σφηνάκια (ποτηράκια) 12 οδοντογλυφίδες λίγο αγουρέλαιο 12 μπουκίτσες ψωμί 12 ντοματίνια 12 κυβάκια φέτα 12 ελιές χωρίς κουκούτσι λίγη ρίγανη λίγο αλάτι
Εκτέλεση:
1. Βάζουμε στη σειρά τα σφηνάκια. Σε κάθε οδοντογλυφίδα περνάμε από 1 κομμάτι ψωμί, 1 ντοματίνι, 1 κομμάτι φέτα, 1 ελιά και τα βάζουμε όρθια στα σφηνάκια.
2. Ραντίζουμε με ελαιόλαδο, πασπαλίζουμε ρίγανη και αλάτι και σερβίρουμε.
Αφήστε μια απάντηση