Μέχρι τώρα κάνατε κολοκυθοκεφτέδες που μπορεί να μην έβγαιναν καλοί. Mε τη συνταγή αυτή θα σας πω όλα τα μυστικά.
Διαβάστε τη συνταγή για τους κολοκυθοκεφτέδες:
Υλικά:
μισό κιλό κολοκύθια τριμμένα 200 γραμμάρια τυρί φέτα τριμμένη βασιλικό ψιλοκομμένος άνιθος ψιλοκομμένος δυόσμος ψιλοκομμένος 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα χυμό από 1 lime και ξύσμα απο 2 lime 2 Αυγά 40 γραμμάρια Αλεύρι για όλες τις χρήσεις Αλάτι Πιπέρι Ελαιόλαδο
Εκτέλεση:
1. Βάζουμε τα κολοκύθια σε μια πετσέτα και στίβουμε γερά με λίγο αλάτι να φύγουν όλα τα ζουμιά τους. Ανακατευουμε με όλα τα υπόλοιπα υλικά και καλό θα ήταν να αφήσουμε το μείγμα 30 λεπτά στο ψυγείο.
2. Τηγανίζουμε σε αρκετό λάδι και στραγγίζουμε πάνω σε χαρτι κουζίνας. Στιβουμε χυμό από 1 lime με 100 γρ. μέλι και ζεσταινουμε μέχρι που το μέλι να γίνει ρευστό. Σερβίρουμε με την σως και λίγο γιαούρτι.
Tips
Στο ψυγείο το μείγμα σφίγγει και δεν διαλύεται όταν πάμε να το τηγανίσουμε είναι απαραίτητο λοιπόν στάδιο!
Αφήστε μια απάντηση