Δροσερό, σας βγάζει γλώσσα! Βγάλτε του και σεις και φτιάξτε το! Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα για την γρανίτα πεπόνι από τον Άκη Πετρετζίκη.
Διαβάστε τη συνταγή για την γρανίτα πεπόνι:
Εκτέλεση: 15 λεπτά
Αναμονή: 8 – 10 ώρες
Υλικά συνταγής:
500 γραμμάρια πεπόνι 2 κουταλιές της σούπας Ζάχαρη κρυσταλλική 200 γραμμάρια Γιαούρτι
Εκτέλεση:
1. Αλέθουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ. Βάζουμε την κρέμα στις θήκες για γρανίτα και παγώνουμε όλο το βράδυ.
Αφήστε μια απάντηση