Λαγάνα με μέλι για την πιο γλυκιά Καθαρά Δευτέρα.
Διαβάστε τη συνταγή για τη λαγάνα με μέλι:
Υλικά συνταγής:
Εκτέλεση:
1. Σε μιά λεκανίτσα βάζουμε το αλεύρι ρίχνουμε το λάδι και το αλάτι διαλύουμε τη μαγιά στο νερό και τη ρίχνουμε στο αλεύρι καθώς και το χυμό και τη ζάχαρη.
2. Ζυμώνουμε καλά και αφήνουμε να φουσκώσει σε ζεστό μέρος για 2 ώρες περίπου.
3. Βάζουμε τη ζύμη μας στο ταψί του φούρνου ισιώνουμε λίγο με τα χέρια και χαράζουμε σε τετράγωνα κομμάτια.
4. Αφήνουμε λίγο ακόμα να φουσκώσει 15 λεπτά και ψήνουμε στους 200 βαθμούς μέχρι ναροδίσει καλά.
5. ‘Οταν βγάλουμε τη λαγάνα μας απο το φούρνο ρίχνουμε αμέσως το μέλι στα σημεία που έχουμε χαράξει και πασπαλίζουμε με το σουσάμι.
sintagespareas.gr
Αφήστε μια απάντηση