Ενα απίστευτα εύκολο πιάτο για τα χειμωνιάτικα τραπέζια σας. Αν επιλέξετε ποιοτικά υλικά, θα απογειώσετε τη γεύση σε αυτό το υπέροχα ελαφρύ πιάτο.
Διαβάστε τη συνταγή:
Υλικά συνταγής:
Εκτέλεση
1. Ανάψτε το φούρνο στους 180 βαθμούς
2. Απλώστε τη ζύμη σε ένα ταψάκι για τάρτα
3. Τσιμήστε τη ζύμη με ένα πηρούνι
4. Πλύντε καλά τα κολοκυθάκια και κόψτε τα σε κύβους
5. Κόψτε σε κομματάκια το στήθος κοτόπουλου
6. Σε ένα τηγάνι βάλτε το ελαιόλαδο
7. Ροδίστε το κοτόπουλο, αρκετά, όχι να καεί
8. Ρίξτε και τα κολοκυθάκια να πάρουν χρώμα
9. Αλάτι και πιπέρι
10. Αφήστε τα 10 λεπτά να βγάλουν υγρά
11. Πλύντε το εστραγκόν, ψιλοκόψτε το
12. Σε ένα μπολ σπάστε τα αυγά και ρίξτε την παρμεζάνα, το εστραγκόν, αλάτι και πιπέρι
13. Ανακατέψτε με πηρούνι καλά αλλά απαλά
14. Τοποθετήστε το κοτόπουλο με τα κολοκυθάκια στο βάθος του ταψιού
15. Από πάνω το υγρό μείγμα
16. Βάλτε στο φούρνο και ψήστε για 30 λεπτά
Το εστραγκόν θα το βρείτε στα σούπερ μάρκετ και σε όλα τα μανάβικα. Μοναδικό για κοτόπουλο.
Αφήστε μια απάντηση