Μους σοκολάτας από υπερτροφές που δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα μια κανονική μους. Συνταγή της Τζίνας Σεντούκα. Νοστιμιά και υγεία χωρίς τύψεις.
Διαβάστε τη συνταγή για τη μους σοκολάτας από αβοκάντο:
Mερίδες: 6
Χρόνος Προετοιμασίας: 5 λεπτά
Υλικά συνταγής:
Εκτέλεση:
1. Είναι πολύ βασικό τα αβοκάντο να είναι πολύ ώριμα και πολύ μαλακά ώστε η μους να έχει βελούδινη υφή. Αλλιώς δεν θα λιώσει ομοιόμορφα.
2. Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και τα χτυπάμε μέχρι να γίνει ομοιόμορφο το μίγμα.
3. Ισομοιράζουμε σε ψηλά ποτήρια. Σερβίρεται αμέσως ή ακόμα πιο δροσερή από το ψυγείο.
Αφήστε μια απάντηση