Ένα ξεχωριστό σνακ για μικρούς και μεγάλους. Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα.
Διαβάστε τη συνταγή για της αλμυρές τηγανίτες με φέτα και μπέικον:
Υλικά συνταγής:
Υλικά για τις τηγανίτες:
Υλικά για τη σάλσα ντομάτας:
‘
Εκτέλεση:
1. Περνάμε το αλεύρι και το μπέικιν από κόσκινο σε ένα μπολ. Κάνουμε μια λακουβίτσα στη μέση, ρίχνουμε αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
2. Σε ένα άλλο μπολ χτυπάμε τα αυγά με το γάλα. Ρίχνουμε το μείγμα στο μπολ με το αλεύρι μέσα στη λακουβίτσα και με ένα σύρμα ανακατεύουμε καλά μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα. Αφήνουμε στην άκρη.
3. Ψιλοκόβουμε τα κρεμμυδάκια και τα μυρωδικά. Τα προσθέτουμε στο μείγμα μας. Προσθέτουμε και το καλαμπόκι. Ανακατεύουμε και τη φέτα. Διορθώνουμε τη γεύση με αλάτι και πιπέρι.
4. Βάζουμε ένα τηγάνι στη φωτιά.
5. Τηγανίζουμε το μπέικον σε λίγο λάδι. Κρατάμε στην άκρη.
6. Ανακατεύουμε το κρεμμυδάκι με το χυμό λεμόνι και τα ντοματάκια. Αφήνουμε σε ένα μπολ.
7. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι τηγανίζουμε κουταλιές από το μείγμα για 2-3 λεπτά από κάθε μεριά.
8. Σερβίρουμε με το μπέικον και τη σάλσα ντομάτας.
Αφήστε μια απάντηση