Δροσερή καρπουζοσαλάτα με φέτα και δυόσμο. Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα.
Διαβάστε τη συνταγή για την καρπουζοσαλάτα με φέτα και δυόσμο:
Μερίδες: 4 μερίδες
Συνολικός χρόνος: 15 λεπτά
Χρόνος προετ.: 15 λεπτά
Υλικά συνταγής:
Εκτέλεση:
1. Χτυπάμε στο μπλέντερ το χυμό λεμονιού, τα φύλλα μαϊντανού, τα φύλλα δυόσμου, το ελαιόλαδο και το πιπέρι.
2. Σε ένα μεγάλο μπολ τοποθετούμε το καρπούζι και το κρεμμύδι, περιχύνουμε με τη σάλτσα και ανακατεύουμε απαλά.
3. Γαρνίρουμε με την τριμμένη φέτα και σερβίρουμε.
gastronomos.gr
Αφήστε μια απάντηση