Συνταγές με κέφι

συνταγές μαγειρικής αγαπημένες

Παγωτό ξυλάκι frozen yogurt καρύδα – μάνγκο (Μπαρμπαρίγου)

  Γλυκά, Παγωτό

Για σας που προσέχετε τη γραμμή σας, ένα παγωτό από το βιβλίο μου Δροσερά Γλυκά, μόνο με 120 θερμίδες ανά μερίδα!

Διαβάστε τη συνταγή για το παγωτό frozen yogurt καρύδα – μάνγκο:

Mερίδες: 6

Χρόνος Προετοιμασίας: 5 λεπτά

Υλικά συνταγής:

  • 1 ώριμο μάνγκο
  • 200 γρ. γάλα καρύδας με χαμηλά λιπαρά
  • 200 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 2% λιπαρά
  • 1 βανίλια
  • 5 κ.σ. σιρόπι αγαύης (super market)
  • 6 θήκες για παγωτό ξυλάκι
  • Εκτέλεση:

    1. Καθαρίζουμε το μάνγκο, το ψιλοκόβουμε και το βάζουμε στο μπλέντερ με το γάλα, το γιαούρτι, τη βανίλια, το σιρόπι και το ξύσμα.

    2. Τα αλέθουμε σε πουρέ, μέχρι να γίνει λείο το μείγμα.

    3. Ισομοιράζουμε στις θήκες για ξυλάκια. Παγώνουμε για 5-6 ώρες.

    4. Για πιο σφιχτό αποτέλεσμα αφήνουμε μια νύχτα στο ψυγείο.

    5. Βουτάμε τις θήκες σε ζεστό νερό για 2-3 δευτερόλεπτα.

    6. Ξεφορμάρουμε και σερβίρουμε.

    Διαβάστε τη συνταγή για το γιαουρτογλυκό με κρέμα γάλακτος.

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *