Συνταγές με κέφι

συνταγές μαγειρικής αγαπημένες

Μεθυσμένες γαρίδες

  Γαρίδες, Θαλασσινά

Πικάντικες μεθυσμένες γαρίδες με μπύρα. Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα για τις μεθυσμένες γαρίδες.

Διαβάστε τη συνταγή τη συνταγή για τις μεθυσμένες γαρίδες:

Προετοιμασία: 20 λεπτά

Μαγείρεμα: 15 λεπτά

  • 4 κουταλιές λάδι
  •  

  • 1 κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  •  

  • 6 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  •  

  • 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο ​​τζίντζερ
  •  

  • 2 μεγάλες γαρίδες, ξεφλουδισμένες
  •  

  • 1 πρέζα αλάτι
  •  

  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού μαύρο πιπέρι
  •  

  • 1 κουταλιά της σούπας κόκκινο πιπέρι
  •  

  • 3/4 φλυτζάνι μπύρας
  •  

  • 1/4 φλιτζανιού κέτσαπ
  •  

  • 1 κουταλιά της σούπας λευκή ζάχαρη
  •  

  • 1 κουταλιά της σούπας νερό
  •  

  • 3 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα
  • Εκτέλεση:

    1. Βάλτε το λάδι σε ένα μεγάλο τηγάνι σε δυνατή φωτιά και τσιγαρίστε το κρεμμύδι, το σκόρδο, το τζίντζερ και το μόνο μέχρι αρωματικά, περίπου 15 δευτερόλεπτα.

    2. Προσθέστε τις γαρίδες, αλάτι και πιπέρι και μαγειρεύουμε και ανακατεύουμε μέχρι οι γαρίδες είναι ελαφρώς ροζ, περίπου 5 λεπτά. Ανακατέψτε με τη μπύρα, το κέτσαπ, και τη ζάχαρη, και αφήστε τη σάλτσα να πάρει βράση.

    3. Οι γαρίδες είναι έτοιμες όταν θα είναι φωτεινές ροζ στο εξωτερικό, και το κρέας δεν είναι πλέον διαφανής στο κέντρο.

    4. Βγάζουμε από τη φωτιά και πασπαλίζουμε με τα κρεμμυδάκια.

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *