Συνταγές με κέφι

συνταγές μαγειρικής αγαπημένες

Πανεύκολη ψητή ομελέτα με τσένταρ

  Ομελέτα

Εύκολη και γρήγορη συνταγή ομελέτας. Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα για την ψητή ομελέτα με τυρί τσένταρ.

Διαβάστε τη συνταγή για την ψητή ομελέτα:

Προετοιμασία: 15 λεπτά

Ψήσιμο: 1 ώρα

Υλικά:

  • 1/2 καρβέλι λευκό ψωμί, κομμένο σε κύβους
  • τυρί τσένταρ, τριμμένο
  • 1 φλιτζάνι κύβους ζαμπόν
  • 8 αυγά
  • 2 φλιτζάνια γάλα
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 πρέζα καυτερή σάλτσα πιπεριάς
  • 1/4 φλιτζανιού ψιλοκομμένο φρέσκο ​​κρεμμυδάκι

Εκτέλεση:

1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 175 βαθμούς. Λαδώνετε ελαφρά ένα 9×13 ιντσών ταψί.

2. Τοποθετήστε το μισό ψωμί στο κάτω μέρος του ταψιού. Πασπαλίζουμε με το μισό ζαμπόν και στη συνέχεια το μισό τυρί. Και βάλτε με την ίδια σειρά τα υπόλοιπα μισά υλικά.

3. Σε ένα μεγάλο μπολ, χτυπήστε τα αυγά, το γάλα, το αλάτι, καυτερή σάλτσα και τα πράσινα κρεμμύδια.

4. Ρίξτε το μείγμα των αυγών στο τηγάνι.

5. Τοποθετήστε το ταψί με το μείγμα πάνω σε ένα ταψί με χείλος και τοποθετήστε το σε φούρνο. Ρίξτε νερό στο ταψί και ψήνουμε για 60 λεπτά, ή μέχρι τα αυγά έχουν ετοιμαστεί.

Διαβάστε τη νόστιμη συνταγή του Άκη Πετρετζίκη mac and cheese αλά ελληνικά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *