Το χταπόδι σιγομαγειρεύεται σε ωραία μελωμένη σάλτσα και στη συνέχεια ανακατεύεται στην ίδια κατσαρόλα με γιουβετσάκι για να δώσει ένα πεντανόστιμο πιάτο.
Διαβάστε τη συνταγή για το χταποδάκι με κριθαράκι: (περισσότερα…)
Το χταπόδι σιγομαγειρεύεται σε ωραία μελωμένη σάλτσα και στη συνέχεια ανακατεύεται στην ίδια κατσαρόλα με γιουβετσάκι για να δώσει ένα πεντανόστιμο πιάτο.
Διαβάστε τη συνταγή για το χταποδάκι με κριθαράκι: (περισσότερα…)
Ένα υπέροχο πιάτο με τρυφερό μοσχάρι μαγειρεμένο με έντονα αρώματα από σκόρδο, ξύδι και μαϊντανό που παραδοσιακά φτιάχνεται στην Κέρκυρα, εδώ πιο φινετσάτο με την προσωπική πινελιά του Ανδρέα Λαγού.
Διαβάστε τη συνταγή για το σοφρίτο μοσχάρι με ξίδι βαλσαμικό και πάπρικα: (περισσότερα…)
Μια πολύ νόστιμη τάρτα με έντονη την παρουσία του λεμονιού, από τη βάση μέχρι και τη γέμιση. Η μαστιχωτή μαρέγκα της επικάλυψης είναι σημαντική όχι όμως απαραίτητη, γι’ αυτό αν θέλετε μπορείτε να την παραλείψετε.
Διαβάστε τη συνταγή για την τάρτα λεμονιού: (περισσότερα…)
Ένας έξυπνος, νόστιμος και δημιουργικός τρόπος για να ξεγελάσετε τα πιτσιρίκια που αρνούνται να βάλουν στο πιάτο τους τα τόσο νόστιμα και ωφέλιμα όσπρια.
Διαβάστε τη συνταγή για τα κεφτεδάκια με σπανάκι και φασόλια: (περισσότερα…)
Τα κανελόνια τα έχουμε συνηθίσει να τα τρώμε με κιμά, εμείς σας προτείνουμε μία ανατρεπτική γέμιση που θα σας αρέσει πολύ! Φτιάξτε γεμιστά κανελόνια με τόνο.
Διαβάστε τη συνταγή για τα κανελόνια με τόνο: (περισσότερα…)
Σαρακοστιανό φαγητό για όλη την οικογένεια από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα.
Διαβάστε τη συνταγή για τα καλαμαράκια γεμιστά με σάλτσα ντομάτας, ρόδι και βότανα: (περισσότερα…)
Σαρακοστιανά ρεβίθια με τόνο και σπαγγέτι. Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.
Διαβάστε τη συνταγή για τα ρεβίθια με τόνο και σπαγγέτι: (περισσότερα…)
Καθαρά Δευτέρα και επιβάλλεται να τιμήσουμε την παραδοσιακή ταραμοσαλάτα! Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα για μια απίθανη ταραμοσαλάτα.
Διαβάστε τη συνταγή για την ταραμοσαλάτα: (περισσότερα…)
Πεντανόστιμος και λαχταριστός μουσακάς με γιαούρτι. Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα.
Διαβάστε τη συνταγή για τον μουσακά με γιαούρτι: (περισσότερα…)
Ζουμερά μπιφτέκια με μουστάρδα και κάππαρη που θα ψήσουμε στο φούρνο και θα σερβίρουμε με πατατούλες φούρνου λεμονάτες.
Διαβάστε τη συνταγή για τα πικάντικα μπιφτέκια με κάππαρη και μουστάρδα: (περισσότερα…)