Καλοκαιρινό κυκλαδίτικο πατατάτο με μοσχάρι. Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα.
Διαβάστε τη συνταγή για το πατατάτο με μοσχάρι: (περισσότερα…)
Καλοκαιρινό κυκλαδίτικο πατατάτο με μοσχάρι. Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα.
Διαβάστε τη συνταγή για το πατατάτο με μοσχάρι: (περισσότερα…)
Αυτό το διαφορετικό πανάρισμα θα απογειώσει το κοτοφιλέτο μας! Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα.
Διαβάστε τη συνταγή για τα φιλέτα κοτόπουλου πανέ με πεκορίνο: (περισσότερα…)
Χρησιμοποιώντας μια καλή μαγιονέζα φτιάχνουμε εν τάχει μια εξαίσια μπεαρνέζ για το μπον φιλέ μας.
Διαβάστε τη συνταγή για το φιλέτο στο τηγάνι με μπεαρνέζ: (περισσότερα…)
Πεντανόστιμο καλοκαιρινό κοτόπουλο φούρνου. Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα.
Διαβάστε τη συνταγή για το κοτόπουλο φούρνου: (περισσότερα…)
Πεντανόστιμο καλοκαιρινό κοτόπουλο με καραμελωμένα καλοκαιρινά φρούτα. Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.
Διαβάστε τη συνταγή για το κoτόπουλο με καραμελωμένα καλοκαιρινά φρούτα: (περισσότερα…)
Πενταντόστιμο και ιδιαίτερο κοτόπουλο με κουρκουμά και μπανάνα. Διαβάστε τη συνταγή.
Διαβάστε τη συνταγή για το κοτόπουλο με κουρκουμά και μπανάνα: (περισσότερα…)
Ένα club χωράει μέσα του ό,τι μας αρέσει αλλά και ό,τι έχει το ψυγείο μας! Το πιο χορταστικό και πιο εντυπωσιακό από όλα τα σάντουιτς, δεν γίνεται μόνο με ψωμί του τοστ αλλά και με κάθε ψωμί κομμένο σε λεπτές φέτες. Σ’ αυτή τη συνταγή, δοκιμάστε το με το βραστό κοτόπουλο που περίσσεψε από την προηγούμενη.
Διαβάστε τη συνταγή για το club sandwich με κοτόπουλο, μπέικον και αβοκάντο: (περισσότερα…)
Ζουμερό φιλέτο κοτόπουλο και τραγανό μπέικον, ο συνδυασμός που μαγεύει! Για περισσότερη νοστιμιά περιχύνετε το φιλέτο με λαδολέμονο και συνοδεύετε με καροτάκια μαγειρεμένα με τη μαροκινή συνταγή.
Διαβάστε τη συνταγή για το φιλέτο κοτόπουλο τυλιγμένο με μπέικον και λαδολέμονο: (περισσότερα…)
Ένα πιάτο που βρίσκει πάντα γενική αποδοχή όλες τις μέρες και τις εποχές του χρόνου στο τραπέζι. Εμείς προτείνουμε να το φτιάξετε με πένες αντί για το χοντρό μακαρόνι που φτιάχνεται παραδοσιακά η παστιτσάδα και να τη σερβίρετε στο κυριακάτικο τραπέζι σας.
Διαβάστε τη συνταγή για την κερκυραϊκή παστιτσάδα με πένες: (περισσότερα…)
Μια πλούσια και χορταστική ομελέτα από την Άνδρο σε πιο light εκδοχή, αφού η παραδοσιακή συνταγή της φουρτάλιας ή φρουτάλιας θέλει τις πατάτες να τηγανίζονται σε χοιρινό λίπος.
Διαβάστε τη συνταγή για τη φρουτάλια με πατάτες και λουκάνικο: (περισσότερα…)