Τυροπιτάκια τηγανητά που ξεχωρίζουμε για την πλούσια κρεμώδη γεύση τους. Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα.
Διαβάστε τη συνταγή για τα τυροπιτάκια με γιαούρτι και φέτα:
Για τη ζύμη:
Για τη γέμιση:
Εκτέλεση συνταγής:
1. Ζυμώνουμε όλα μαζί τα υλικά ώσπου να πετύχουμε μια μαλακή ζύμη. Αφήνουμε να ξεκουραστεί τουλάχιστον 20 λεπτά.
Εκτέλεση για τη γέμιση:
1. Ανοίγουμε το ζυμάρι σε ένα φύλλο και το κόβουμε σε κομμάτια περίπου 10×10 εκατοστών. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά.
2. Βάζουμε δυο κουταλιές της σούπας απ’ αυτό το μίγμα σε κάθε κομμάτι του φύλλου κατά μήκος και προς το κάτω του μέρος. Αφήνοντας ένα μικρό περιθώριο δεξιά κι αριστερά ώστε να μπορέσουμε να το αναδιπλώσουμε και στη συνέχεια να το τυλίξουμε σε ρολάκι.
3. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι αλλά όταν ρίξουμε μέσα τα τυροπιτάκια, χαμηλώνουμε τη φωτιά σε μέτρια. Τα ροδίζουμε απ’ όλες τις πλευρές και τα βάζουμε σε απορροφητικό χαρτι.
Αφήστε μια απάντηση