Ζουμερή, Χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα από τον Άκη Πετρετζίκη. Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα.
Διαβάστε τη συνταγή για τη γεμιστή γαλοπούλα: (περισσότερα…)
Ζουμερή, Χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα από τον Άκη Πετρετζίκη. Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα.
Διαβάστε τη συνταγή για τη γεμιστή γαλοπούλα: (περισσότερα…)
Φτιάξτε τα μαζί με τα παιδιά σας και απολαύστε την κάθε στίγμή. Δε θα μείνει ψίχουλο.
Διαβάστε τη συνταγή για τα Ντόνατς: (περισσότερα…)
Η πιο αγαπημένη και κλασική μαρµελάδα. Διαλέξτε ώριμα και γερά βερίκοκα, χωρίς χτυπήματα και σημάδια. Είναι πιο σωστό, εάν κάνετε για πρώτη φορά μαρµελάδα, να τη βράσετε λιγότερη ώρα, να την αφήσετε να κρυώσει και να τη δέσετε ξανά για λίγα λεπτά. Κι αυτό για να πετύχουμε πιο σωστό δέσιμο – να µη µας βγει ούτε πολύ σφιχτή ούτε πολύ αραιή.
Διαβάστε τη συνταγή για τη μαρμελάδα βερίκοκο: (περισσότερα…)