Βελουτέ ψητής κολοκύθας με κρουτόν και τσιπς μπέικον. Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα.
Διαβάστε τη συνταγή για τη βελουτέ ψητής κολοκύθας με κρουτόν και τσιπς μπέικον από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: (περισσότερα…)
Βελουτέ ψητής κολοκύθας με κρουτόν και τσιπς μπέικον. Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα.
Διαβάστε τη συνταγή για τη βελουτέ ψητής κολοκύθας με κρουτόν και τσιπς μπέικον από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: (περισσότερα…)
Για να μη τρώμε μόνο κρέας στις γιορτές. Ψήστε με μια καλή συνταγή νόστιμα λαχανικά και συνοδέψτε ό,τι άλλο έχετε στο σπίτι. Προσφέρετε για το γιορτινό τραπέζι, ζεστό και νόστιμο πιάτο.
Διαβάστε τη συνταγή για τα λαχανικά ογκρατέν στο φούρνο, με εύκολη μπεσαμέλ: (περισσότερα…)
Καταπληκτικό κρέας με πατάτες για το γιορτινό τραπέζι! Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα
Διαβάστε τη συνταγή για το χοιρινό με μελωμένες πατάτες: (περισσότερα…)
Ζουμερή, Χριστουγεννιάτικη γαλοπούλα από τον Άκη Πετρετζίκη. Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα.
Διαβάστε τη συνταγή για τη γεμιστή γαλοπούλα: (περισσότερα…)
Οι πατάτες a la creme συνοδεύουν ιδανικά την αρωματισμένη ζουμερή μπριζολα. Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.
Διαβάστε τη συνταγή για τις πατάτες a la creme με μπριζόλα βουτύρου: (περισσότερα…)
Φτιάξτε υπέροχες τηγανίτες με γεύση πίτσας ή πειραματιστείτε σε άλλες αλμυρές ή γλυκές εκδοχές.
Διαβάστε τη συνταγή για τις τηγανίτες πίτσα: (περισσότερα…)
Τα ζυμαρικά κάνουν ωραίο ταίρι με τον τόνο, η πιπεριά δίνει χρώμα και γεύση, το σκόρδο ωραία αρώματα και από πάνω λιώνουν με όλη τους τη χάρη τριμμένη παρμεζάνα και μοτσαρέλα. Σε 40 λεπτά οι μυρωδιές θα τους έχουν μαζέψει όλους γύρω από το τραπέζι.
Διαβάστε τη συνταγή για τα ζυμαρικά με τόνο στο φούρνο: (περισσότερα…)
Η μουστάρδα κάνει τη συνταγή πιο σέξι. Προβλέπει σκόρδο και φύλλο δάφνης, αλλά η μουστάρδα της δίνει ένα «τσικ» που απογειώνει τις γεύσεις.
Διαβάστε τη συνταγή για το κοτόπουλο στο φούρνο με μουστάρδα: (περισσότερα…)
Παραδοσιακό πιάτο για μεσημέρι, όταν καλείς πολλά άτομα στο σπίτι. Θέλει βαριά, καλή χύτρα για την κουζίνα και 2,5 ώρες υπομονή. Γίνεται λουκούμι, ένα αξέχαστο πιάτο.
Διαβάστε τη συνταγή για το μοσχάρι με καρότα και λευκό κρασί: (περισσότερα…)
Πεντανόστιμο κριθαράκι που απαιτεί πολύ λίγο χρόνο για να ετοιμαστεί. Πασπαλίστε το με άπαχο τυρί και απολαύστε το χωρίς τύψεις.
Διαβάστε τη συνταγή για το κριθαράκι µε κολοκυθάκια και µανιτάρια: (περισσότερα…)