Δροσερό γλυκό γιαουρτιού με μπισκότα να το πιεις στο ποτήρι. Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα από τον Άκη Πετρετζίκη.
Διαβάστε τη συνταγή για το γλυκό γιαουρτιού με μπισκότα: (περισσότερα…)
Δροσερό γλυκό γιαουρτιού με μπισκότα να το πιεις στο ποτήρι. Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα από τον Άκη Πετρετζίκη.
Διαβάστε τη συνταγή για το γλυκό γιαουρτιού με μπισκότα: (περισσότερα…)
Από τα πιο παραδοσιακά, νόστιμα και “μπελαλίδικα” πιάτα που θα έλεγαν και στην Πόλη. Το τύλιγμα τους θέλει λίγο χρόνο, αλλά είναι κρίμα να τα παραλείψετε από τα τραπεζώματα και ειδικά τα σαρακοστιανά.
Διαβάστε τη συνταγή για τα ντολμαδάκια γιαλαντζί: (περισσότερα…)
Μια ολόδροση σαλάτα με τις τελευταίες ανοιξιάτικες φράουλες-που είναι και οι νοστιμότερες-για να συνοδεύσεις ιδανικά ένα ψητό φιλέτο κοτόπουλο ή να την γευτείς σαν κυρίως πιάτο γεμάτο βιταμίνες σε ένα ανάλαφρο γεύμα.
Διαβάστε τη συνταγή για την ανοιξιάτικη σαλάτα με φρούτα: (περισσότερα…)
Μια πλούσια και χορταστική ομελέτα από την Άνδρο σε πιο light εκδοχή, αφού η παραδοσιακή συνταγή της φουρτάλιας ή φρουτάλιας θέλει τις πατάτες να τηγανίζονται σε χοιρινό λίπος.
Διαβάστε τη συνταγή για τη φρουτάλια με πατάτες και λουκάνικο: (περισσότερα…)
Αυτή η καταπληκτική μους σοκολάτας δεν θέλει κόπο, θέλει μόνο τρόπο και την εγγύηση ποιότητας ΓΙΩΤΗΣ στα υλικά.
Διαβάστε τη συνταγή για τη μους σοκολάτας με τρίμματα μπισκότου και σοκολάτας: (περισσότερα…)
Ένας έξυπνος, νόστιμος και δημιουργικός τρόπος για να ξεγελάσετε τα πιτσιρίκια που αρνούνται να βάλουν στο πιάτο τους τα τόσο νόστιμα και ωφέλιμα όσπρια.
Διαβάστε τη συνταγή για τα κεφτεδάκια με σπανάκι και φασόλια: (περισσότερα…)
Σαρακοστιανό φαγητό για όλη την οικογένεια από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα.
Διαβάστε τη συνταγή για τα καλαμαράκια γεμιστά με σάλτσα ντομάτας, ρόδι και βότανα: (περισσότερα…)
Ιδιαίτερη σπανακόπιτα ήλιος γεμιστός με σφολιάτα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα.
Διαβάστε τη συνταγή για τη συνταγή της σπανακόπιτας ήλιος γεμιστός με σφολιάτα: (περισσότερα…)
Η ομελέτα με πατάτες στον φούρνο είναι ένα ελαφρύ αλλά πολύ χορταστικό γεύμα, που γίνεται ακόμη πιο νόστιμο με τα κολοκυθάκια και τον ανθότυρο. Την ετοιμάζετε εύκολα και τη σερβίρετε με μία σαλάτα εποχής.
Διαβάστε τη συνταγή για την ομελέτα φούρνου: (περισσότερα…)
Η γεμιστή γαλοπούλα είναι αυτό που χαρακτηρίζει το Χριστουγεννιάτικο τραπέζι. Φυσικά αν δεν σας αρέσει μπορείτε, ωραιότατα, να γεμίσετε ένα κοτόπουλο!
Διαβάστε τη συνταγή για τη γεμιστή γαλοπούλα: (περισσότερα…)