Πεντανόστιμοι κουραμπιέδες γαλαξιδιώτικοι από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα.
Διαβάστε τη συνταγή για τους κουραμπιέδες: (περισσότερα…)
Πεντανόστιμοι κουραμπιέδες γαλαξιδιώτικοι από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα.
Διαβάστε τη συνταγή για τους κουραμπιέδες: (περισσότερα…)
Δοκιμάστε τους και να είστε σίγουροι ότι θα γίνουν ανάρπαστοι. Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.
Διαβάστε τη συνταγή για τους αϊβαλιώτικους κουραμπιέδες: (περισσότερα…)
Μια πιο ανάλαφρη παραλλαγή του κλασικού «ιτς πιλάφ», χωρίς τα συκωτάκια, αλλά με μπόλικο ψιλοκομμένο άνηθο ή μάραθο αν προτιμάτε.
Διαβάστε τη συνταγή για το πιλάφι με σταφίδες και αμύγδαλα: (περισσότερα…)
Ένα φαγητό με πολύ έντονες γεύσεις. Το σερβίρουμε ιδανικά με ρύζι μπασμάτι και σαλάτα.
Διαβάστε τη συνταγή αρνάκι με κάρυ και αμύγδαλα: (περισσότερα…)
Πολίτικα σουτζουκάκια με πιλάφι αμυγδάλου από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου. Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα.
Διαβάστε τη συνταγή για τα πολίτικα σουτζουκάκια με πιλάφι αμυγδάλου: (περισσότερα…)
Πεντανόστιμο κέικ σοκολάτας με σπιτικό σιρόπι καφέ. Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα από τον Στέλιο Παρλιάρο.
Διαβάστε τη συνταγή για το κέικ σοκολάτας με σπιτικό σιρόπι καφέ: (περισσότερα…)
Πεντανόστιμα σπιτικά σοκολατοπιτάκια. Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.
Διαβάστε τη συνταγή για τα σοκολατοπιτάκια:
Υλικά συνταγής:
½ πακέτο φύλλα Κρούστας “πολίτικο” alfa 1 πλάκα 200 γραμμ. κουβερτούρα 2 ώριμες μπανάνες Φουντούκια ή αμύγδαλα καβουρντισμένα 2 κ.σ. ζάχαρη 2 κ.σ. βούτυρο λιωμένο Άχνη ζάχαρη
Εκτέλεση:
1. Αλέθουμε σε χοντρά κομμάτια στο μπλέντερ τους ξηρούς καρπούς (φουντούκια ή αμύγδαλα) με τη ζάχαρη. Κόβουμε το φύλλο στη μέση. Βουτυρώνουμε 1 φύλλο.
2. Πασπαλίζουμε με φουντούκια ή αμύγδαλα και ζάχαρη και καλύπτουμε με 20 φύλλο βουτυρωμένο.
3. Πασπαλίζου με φουντούκια ή αμύγδαλα και ζάχαρη, στρώνουμε 3ο φύλλο, πασπαλίζουμε σοκολάτα ψιλοκομμένη και αν θέλουμε ρίχνουμε ψιλοκομμένες τις μπανάνες. Ρολάρουμε σε σφιχτό ρολό.
4. Ακουμπάμε με την ένωση προς τα κάτω, κόβουμε σε κομμάτια με κοφτερό μαχαίρι (σε μπουκιές), αραδιάζουμε σε βουτυρωμένο ταψί, τα βουτυρώνουμε καλά και τα ψήνουμε σε καλά προθερμασμένο φούρνο στους 200 C αέρα για 25 λεπτά να ροδίσουν καλά. Τα αχνίζουμε με λίγη άχνη ζάχαρη.
Διαβάστε τη συνταγή για το σοκολατόψωμο.
Σύκο, το καλοκαιρινό φρούτο που γίνεται γλυκιά απόλαυση – απολαύστε ένα κομμάτι από αυτό το φανταστικό κέικ με τον καφέ σας και θα με θυμηθείτε!
Διαβάστε τη συνταγή για το κέικ σύκου από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: (περισσότερα…)
Νόστιμο, γρήγορο φτηνό να συνεχίσω ή θα τρέξετε να την φτιάξετε; Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα από τον Άκη Πετρετζίκη.
Διαβάστε τη συνταγή για την τάρτα με ροδάκινα και αμύγδαλα: (περισσότερα…)
Πλούσιο παγωτό με έντονη τη γεύση του φιστικιού. Το κατάλληλο κέρασμα για να εντυπωσιάσετε τους καλεσμένους σας.
Διαβάστε τη συνταγή για το παγωτό φιστίκι Αιγίνης με ζεστή σοκολάτα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: (περισσότερα…)