Είναι ένας αλμυρός πουρές, παρότι γίνεται με φρούτα. Είναι το πιο σοφιστικέ και απολαυστικό πιάτο που θα πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε. Είναι το ιδανικό συνοδευτικό για όλα τα κρέατα.
Διαβάστε τη συνταγή για τον πουρέ με μήλα και κυδώνια:
Μερίδες: 6 άτομα
Υλικά συνταγής:
Εκτέλεση συνταγής:
1. Καθαρίστε τα κυδώνια και τα μήλα
2. Κόψτε τα σε χοντρά κομμάτια και βάλτε τα σε μια κατσαρόλα
3. Ρίξτε τη ζάχαρη και το τζίτζερ σκόνη
4. Προσθέστε το βούτυρο, το νερό και λίγο αλάτι
5. Αν χρησιμοποιήσετε αλατισμένο βούτυρο, δεν χρειάζεται αλάτι
6. Ανάψτε τη φωτιά ζωηρά, βράστε για 30 λεπτά
7. Τα πρώτα 15 λεπτά με καπάκι, μετά, κοιτάξτε το νερό και βγάλτε το καπάκι
8. Οταν σερβίρετε βάλτε δύο κλωναράκια φρέσκο θυμάρι
Αφήστε μια απάντηση