Πεντανόστιμο χοιρινό με σάλτσα μπάρμπεκιου. Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα.
Διαβάστε τη συνταγή για το χοιρινό με σάλτσα μπάρμπεκιου:
Υλικά συνταγής:
για τη σάλτσα μπάρμπεκιου:
Εκτέλεση:
1. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα μπάρμπεκιου. Αλείφουμε με αυτή τα κομμάτια του χοιρινού και τα βάζουμε σε ένα βαθύ ταψί και τα αφήνουμε να μαριναριστούν όλο το βράδυ στο ψυγείο.
2. Αφού μαριναριστούν, βάζουμε τα χοιρινά παϊδάκια στη σειρά σε αντικολλητικό ταψί, περιχύνουμε με τη μαρινάδα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο για 50 λεπτά με 1 ώραΣερβίρουμε το κρέας και το περιχύνουμε με τα υγρά του ταψιού
Αφήστε μια απάντηση