Συνταγές με κέφι

συνταγές μαγειρικής αγαπημένες

Χοιρινό με σάλτσα μπάρμπεκιου

  Κρέας, Χοιρινό

Πεντανόστιμο χοιρινό με σάλτσα μπάρμπεκιου. Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα.

Διαβάστε τη συνταγή για το χοιρινό με σάλτσα μπάρμπεκιου:

Υλικά συνταγής:

  • 1 κιλό χοιρινή πανσέτα
  • για τη σάλτσα μπάρμπεκιου:

  • 3 κ. σ. μαύρη ζάχαρη
  • 2 κ. σ. μουστάρδα
  • 2 κ. γλ. πάπρικα
  • 2 σκ. σκόρδο τριμμένες
  • 1 κ. γλ. σκόνη κόλιανδρο
  • 1 κ. γλ. θυμάρι
  • 1 κ. γλ. βασιλικό
  • 1 κ. γλ. ρίγανη
  • 1 κ. γλ. κίμινο
  • 2 κ. γλ. αλάτι
  • 2 κ. γλ. τριμμένο μαύρο πιπέρι
  • 1 φλ. κέτσαπ
  • 1/3 φλ. ηλιέλαιο
  • Εκτέλεση:

    1. Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα μπάρμπεκιου. Αλείφουμε με αυτή τα κομμάτια του χοιρινού και τα βάζουμε σε ένα βαθύ ταψί και τα αφήνουμε να μαριναριστούν όλο το βράδυ στο ψυγείο.

    2. Αφού μαριναριστούν, βάζουμε τα χοιρινά παϊδάκια στη σειρά σε αντικολλητικό ταψί, περιχύνουμε με τη μαρινάδα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200ο για 50 λεπτά με 1 ώραΣερβίρουμε το κρέας και το περιχύνουμε με τα υγρά του ταψιού

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *