Στραπατσάδα με πιπεριές για όταν θέλετε κάτι γρήγορα. Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα.
Διαβάστε τη συνταγή για τη στραπατσάδα με πιπεριές:
Μερίδες: 3 μερίδες
Συνολικός χρόνος: 30 λεπτά
Χρόνος προετ.: 15 λεπτά
Υλικά συνταγής:
Εκτέλεση:
1. Σ’ ένα αντικολλητικό τηάνι σοτάτουμε σε λίγο λάδι το κρεμμύδι και τις πιπεριές για 2-3 λεπτά.
2. Ρίχνουμε τις ντομάτες και αφήνουμε να δέσει για λίγο η σάλτσα. Χτυπάμε τα αυγά, προσθέτουμε τη φέτα και τα ρίχνουμε στη σάλτσα.
3. Ψήνουμε για λίγη ώρα, περίπου 5 λεπτά, ανακατεύοντας απαλά, μέχρι να γίνει η στραπατσάδα αλλά να μη στεγνώσουν τα αυγά.
4. Ρίχνουμε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη και σερβίρουμε με ψημένο ψωμί.
gastronomos.gr
Αφήστε μια απάντηση