Τα ζεστά θερινά βράδια η όρεξη θέλει κάτι ελαφρύ και δροσερό. Διαβάστε τη συνταγή για τη σαλάτα με ρόκα και πεπόνι.
Διαβάστε τη συνταγή για τη σαλάτα με ρόκα και πεπόνι:
Μερίδες: 2 μερίδες
Συνολικός χρόνος: 15 λεπτά
Χρόνος προετ.: 15 λεπτά
Υλικά συνταγής:
Εκτέλεση:
1. Πλένουμε και στεγνώνουμε την ρόκα, αφαιρούμε τα χοντρά κοτσάνια και την κόβουμε με το χέρι σε μια λεκάνη.
2. Κόβουμε το πεπόνι σε μεσαίου μεγέθους κύβους και το προσθέτουμε στη ρόκα.
3. Χτυπάμε στο μούλτι το λάδι, το ξίδι και το μέλι και περιχύνουμε τη σαλάτα με το ντρέσινγκ αυτό.
4. Αλατοπιπερώνουμε, ανακατεύουμε απαλά και σερβίρουμε.
Γαστρονόμος
Αφήστε μια απάντηση