Συνταγές με κέφι

συνταγές μαγειρικής αγαπημένες

Καυτερό ψωμί με τσένταρ και ελιές

  Ορεκτικά

Πεντανόστιμο ψωμί που σερβίρεται ως ορεκτικό σε σούπα. Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα για το ψωμί με τσένταρ και ελιές.

Διαβάστε τη συνταγή για το ψωμί με τσένταρ και ελιές:

Προετοιμασία: 10 λεπτά

Μαγείρεμα: 15 λεπτά

Υλικά συνταγής:

  • τυρί τσένταρ
  • 1/4 φλιτζάνι κρεμώδη σάλτσα σαλάτας
  • 3 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού σκόνη τσίλι
  • 1 καρβέλι γαλλικό ψωμί, κομμένα στη μέση κατά μήκος
  • 1 κουταλιά της σούπας σε φέτες ώριμες ελιές
  • Εκτελέση:

    1. Προθερμάνετε το φούρνο στους 175 βαθμούς C.

    2. Σε ένα μπολ, ανακατέψτε το τυρί τσένταρ, κρεμώδη σάλτσα σαλάτας, το κρεμμύδι και το τσίλι σε σκόνη.

    3. Απλώστε κάθε μισό ψωμί με ίση ποσότητα από το μείγμα, και κορυφή κάθε μισό με ίσες ποσότητες ελιών.

    4. Κλείστε τα μισά, και κόψτε το ψωμί σε φέτες 12.

    5. Τυλίξτε τη φραντζόλα στο φύλλο αλουμινίου.

    6. Ψήστε 10 έως 15 λεπτά σε προθερμασμένο φούρνο, μέχρι να λιώσει το τυρί τσένταρ.

    Διαβάστε τη συνταγή για το σάντουιτς με ντομάτα, τυρί κρέμα και ρίγανη.

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *