Συνταγές με κέφι

συνταγές μαγειρικής αγαπημένες

Παπαρδέλες µε σάλτσα ντομάτας, κρέμα γάλακτος και ανθότυρο (Μπαρμπαρίγου)

  Ζυμαρικά, Παπαρδέλες, Χορτοφαγικά

Γρήγορη, ελαφριά και με απίθανη γεύση συνταγή. Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα από την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

Διαβάστε τη συνταγή για τις παπαρδέλες µε σάλτσα ντομάτας και ανθότυρο:

Mερίδες: 4
Χρόνος Προετοιμασίας: 20 λεπτά

Υλικά συνταγής:

  • 1½ κιλό τριμμένες ντομάτες
  • 1/4 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • 1 σκελίδα σκόρδο
  • 1 πρέζα βασιλικός αποξηραμένος
  • 1 πρέζα θυμάρι αποξηραμένο
  • 1 πρέζα ρίγανη
  • αποξηραμένη αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 500 γραμμ. παπαρδέλες
  • 1 κεσεδάκι (200 γραμμ.) τυρί κρέμα
  • 150 γρ. κρέμα γάλακτος ΝΟΥΝΟΥ LIGHT
  • λίγος βασιλικός ψιλοκομμένος
  • Εκτέλεση:

    1. Βάζουμε όλα τα υλικά της σάλτσας (ντομάτες, λάδι, σκόρδο και μυρωδικά) να βράσουν για 10΄.

    2. Προσθέτουμε τις παπαρδέλες, χαμηλώνουμε τη φωτιά και σιγοβράζουμε για 8΄.

    3. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το ανθότυρο που το έχουμε λιώσει με την κρέμα γάλακτος.

    4. Ανακατεύουμε καλά και πασπαλίζουμε με τον φρέσκο βασιλικό. Σερβίρουμε αμέσως.

    Διαβάστε τη συνταγή για το κριθαράκι με κολοκυθάκια και μανιτάρια.

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *