Μία πεντανόστιμη συνταγή κανταΐφι σουφλέ με τυριά, ζαμπόν και πιπεριές Φλωρίνης από το βιβλίο της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου Γλυκά και αλμυρά σουφλέ.
Διαβάστε τη συνταγή:
Υλικά συνταγής:
1 πακέτο φύλλο κανταΐφι 2 κ.σ. ελαιόλαδο 2 πιπεριές Φλωρίνης ψιλοκομμένες 1 λίτρο φρέσκο γάλα σε θερμοκρασία δωματίου 6 αβγά 1 κ.σ. πάπρικα γλυκιά 2 πρέζες μοσχοκάρυδο 2 κ.σ. λιωμένο βούτυρο Για τη γέμιση τυριών:
300 γρ. φέτα τριμμένη 300 γρ. κεφαλογραβιέρα τριμμένη 300 γρ. κασέρι τριμμένο 300 γρ. ζαμπόν ψιλοκομμένο 2 αβγά 1/4 φλ. ελαιόλαδο φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Αφήστε μια απάντηση