Συνταγές με κέφι

συνταγές μαγειρικής αγαπημένες

Φιλέτο ψαριού με λαχανικά (Μπαρμπαρίγου)

  Σφυρίδα, Ψάρι

Η συγκεκριμένη συνταγή αποτελεί έναν γευστικό, υγιεινό και γρήγορο τρόπο προκειμένου να προλάβετε Ω3 λιπαρά. Παράλληλα, τα λαχανικά και τα μυρωδικά ενισχύουν το πιάτο όχι μόνο σε γεύση, αλλά και σε βιταμίνες & αντιοξειδωτικά συστατικά.

Διαβάστε τη συνταγή για το φιλέτο ψαριού με λαχανικά:

Mερίδες: 2

Προετοιμασία: 5 λεπτά

Μαγείρεμα: 20 λεπτά

Υλικά συνταγής:

  • 2 φιλέτα σφυρίδας
  • 4 ντοματίνια
  • λίγη κάπαρη ή καπαρόφυλλα
  • ½ φινόκιο κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 1 φρέσκο κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
  • 1½ κ.σ. ελαιόλαδο
  • 2 λαδόκολλες
  • Εκτέλεση:

    1. Απλώνουμε τις λαδόκολλες στον πάγκο. Τοποθετούμε επάνω από ένα φιλέτο ψαριού, με τη ράχη να ακουμπάει στη λαδόκολλα.

    2. Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα, ισομοιράζουμε τα ντοματίνια, το φινόκιο, το φρέσκο κρεμμύδι και τα καπαρόφυλλα.

    3. Περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, κλείνουμε τις λαδόκολλες σε πακετάκι, γυρίζοντας τα πλαϊνά κάτω από το ψάρι.

    4. Η ένωση της λαδόκολλας να μείνει από πάνω ώστε να μην τρέξουν τα υγρά του φαγητού. Τοποθετούμε τα πακέτα σε λαμαρίνα, ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200οC για 20΄.

    5. Σερβίρουμε με πράσινη σαλάτα, ρύζι ή πατάτα βραστή.

    Περισσότερες συνταγές με:

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *