Συνταγές με κέφι

συνταγές μαγειρικής αγαπημένες

Μεθυστική ιταλική σούπα με λουκάνικο, τορτελίνια και κόκκινο κρασί

  Ζυμαρικά, Κρέας, Λουκάνικο, Σούπα, Τορτελίνια

Αυτή η σούπα ενσωματώνει όλα τα θαύματα της ιταλικής κουζίνας. To ιταλικό λουκάνικο, το σκόρδο, τις ντομάτες και τα κόκκινα κρασιά.

Διαβάστε τη συνταγή για την ιταλική σούπα με λουκάνικο, τορτελίνια και κόκκινο κρασί:

Προετοιμασία: 20 λεπτά

Μαγείρεμα: 1 ώρα και 15 λεπτά

Υλικά για 8 μερίδες:

  • 1 γλυκό ιταλικό λουκάνικο χωρίς το περίβλημα
  •  

  • 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  •  

  • 2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένα
  •  

  • 5 φλιτζάνια ζωμό βοδινό κρέας
  •  

  • 1/2 φλιτζάνι νερό
  •  

  • 1/2 φλιτζάνι κόκκινο κρασί
  •  

  • 4 μεγάλες ντομάτες ψιλοκομμένες
  •  

  • 1 φλιτζάνι καρότα σε λεπτές φέτες
  •  

  • 1/2 κουταλιά της σούπας γεμάτη φρέσκα φύλλα βασιλικού
  •  

  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού ξερή ρίγανη
  •  

  • 1 (8 ουγγιά) μπορέστε σάλτσα ντομάτας
  •  

  • 1 1/2 φλιτζάνια φέτες κολοκυθάκια
  •  

  • 8 ουγκιών φρέσκα τορτελίνια ζυμαρικά
  •  

  • 3 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο ​​μαϊντανό
  • παρμεζάνα
  • Εκτέλεση:

    1. Σοτάρουμε τα κρεμμύδια και το σκόρδο. Ανακατέψτε με το ζωμό κρέατος, το νερό, το κόκκινο κρασί, τις ντομάτες, τα καρότα, βασιλικό, ρίγανη, σάλτσα ντομάτας, και το λουκάνικο.

    2. Αφήνουμε να πάρει βράση. Μειώστε τη θερμότητα. Αφήνουμε να σιγοβράσει ακάλυπτο για 30 λεπτά.

    3. Αφαιρούμε το λίπος από τη σούπα.

    4. Ανακατέψτε με το κολοκύθι και τον μαϊντανό.

    5. Σιγοβράζουμε καλύπτονται για ακόμα 30 λεπτά.

    6. Προσθέτουμε τα τορτελίνια κατά τα τελευταία 10 λεπτά.

    7. Πασπαλίζουμε με τυρί παρμεζάνα πάνω από κάθε μερίδα.

    Tips

    Σερβίρουμε τη σούπα με ζεστό ψωμί και σαλάτα για ένα νόστιμο γεύμα. Γαρνίρετε με τυρί παρμεζάνα.

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *