Συνταγές με κέφι

συνταγές μαγειρικής αγαπημένες

Κρεμώδης σοκολατόπιτα με κρούστα

  Γλυκά, Σοκολατόπιτα

Πώς μπορείτε να φτιάξετε την κρεμώδη σοκολατόπιτα με κρούστα για εσάς και την παρέα σας; Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα για τη συνταγή για την κρεμώδη σοκολατόπιτα.

Διαβάστε τη συνταγή για την κρεμώδη σοκολατόπιτα:

Υλικά:

  • κατεψυγμένη κρούστα για πίτες
  • 12 βούτυρο βούτυρο
  • 1/3 φλιτζανιού σκόνη κακάου
  • 1 -1 / 2 φλιτζάνια ζάχαρη
  • 1 φλιτζάνι αποβουτυρωμένο γάλα
  • 2 κουταλιές της σούπας αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 4 μεγάλα ολόκληρα αυγά
  • 2 κουταλάκια του γλυκού καθαρό εκχύλισμα βανίλιας
  • 1/4 αλάτι
  • Παγωτό για σερβίρισμα, εάν είναι επιθυμητό
  • Εκτέλεση:

    1. Ετοιμάστε την κρούστα, σύμφωνα με τις οδηγίες του πακέτου για μια ψημένη πίτα.

    2. Λιώνετε το βούτυρο σε χαμηλή φωτιά. Προσθέστε το κακάο και τη ζάχαρη και ανακατέψτε συνεχώς μέχρι να αναμειχθούν καλά περίπου 2 λεπτά. Κατεβάστε από τη φωτιά.

    3. Σε μεγάλο μπολ χτυπήστε τα αυγά μέχρι να γίνουν αφράτα και άσπρα. Προσθέστε το αλεύρι και το αποβουτυρωμένο γάλα και ανακατέψτε μέχρι να συνδυαστούν καλά. Προσθέστε αργά το μείγμα σοκολάτας, ενώ ανακατεύετε ταυτόχρονα. Προσθέστε τη βανίλια και το αλάτι.

    4. Βάλτε το μείγμα στην κρούστα που έχετε ετοιμάσει. Ψήνουμε στους 160 βαθμούς για 45 λεπτά μέχρι οι άκρες της πίτας θα είναι ελαφρώς ψημένες και το κέντρο θα εξακολουθεί να τρέμει ελαφρά.

    5. Σερβίρετε ζεστό με παγωτό βανίλια, αν είναι επιθυμητό.

    Διαβάστε τη συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου για σοκολατόπιτα.

    Αφήστε μια απάντηση

    Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *