Τραγανές, χρυσές και τυρένιες πατατοκροκέτες. Διαβάστε τις οδηγίες βήμα βήμα για τη συνταγή για τις πατατοκροκέτες.
Διαβάστε τη συνταγή για τις πατατοκροκέτες:
Προετοιμασία: 5 λεπτά
Ψήσιμο: 10 λεπτά
Υλικά:
- 2 φλιτζάνια πουρέ πατάτας
- 1 αυγό χτυπημένο
- 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- 1/4 φλιτζάνι τυρί τριμμένο της επιλογής σας (π.χ Cheddar)
Εκτέλεση:
1. Σε ένα μέτριο μπολ, ανακατέψτε τις πατάτες, το αυγό, το αλάτι και το Cheddar.
2. Λιώστε το βούτυρο σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
3. Βάλτε το μείγμα πατάτας 1/4 φλιτζανιού για κάθε πατατοκροκέτα.
4. Ισιώστε με μια σπάτουλα έως 1/2 ίντσα παχιά.
5. Τηγανίστε τις πατατοκροκέτες περίπου 5 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσουν.
Tips
Μπορείτε να προσθέσετε στο μείγμα λίγο σκόρδο.
Διαβάστε τη συνταγή για πεντανόστιμο ελαφρύ σουφλέ.
Αφήστε μια απάντηση