Μια δροσερή και πολύ γρήγορη συνταγή για σαλάτα καπρέζε με επιπλέον συστατικό το αγαπημένο αγγουράκι!
Διαβάστε τη συνταγή Δροσερή σαλάτα καπρέζε:
Προετοιμασία: 10 λεπτά
Υλικά για 4-6 άτομα:
- 1 φλ. ντοματάκια τσέρι
- 1 μεγάλο αγγουράκι σε κύβους
- 1 φλ. βασιλικός
- 1 φλ. μοτσαρέλλα φρέσκια σε κομμάτια ή μικρά κεφαλάκια ολόκληρα αν βρούμε
- 3 κ.σ. βαλσάμικο ξύδι
- 2 κ.σ. ελαιόλαδο
- αλάτι-πιπέρι
Εκτέλεση:
1. Κόβουμε σε κύβους το αγγουράκι και ψιλοκόβουμε το βασιλικό. Τα βάζουμε σε ένα μπολ μαζί με τη μοτσαρέλλα και τις ντομάτες.
2. Ρίχνουμε το βαλσάμικο και το ελαιόλαδο, αλάτι-πιπέρι και ανακατεύουμε.
3. Αφήνουμε τη σαλάτα να μαριναριστεί στο ψυγείο μέχρι να τη σερβίρουμε!
Αφήστε μια απάντηση